Søk kredittkort

Søk kredittkort

Hvis du har levd noen år, så husker du sannsynligvis de dagene der det å skaffe seg et kredittkort ikke var bare-bare. Først og fremst var kravene til søkerne langt strengere enn hva de er nå, samtidig som de ikke hadde moderne datasystemer som gjorde søkeprosessen langt enklere og mer effektiv. Det finnes derimot nå, slik at det å skaffe seg et slikt kort er gjort på noen minutter. Søk kredittkort i dag – og få svar på minuttet!

Det eneste som kan hindre deg fra å søke kredittkort, er alderen din. Hvis du er under 18 år, så får du ikke noe kort, uansett hvor du velger å søke. Faktisk så er det også noen banker som har hevet denne aldersgrensen, slik at du skal være minst 20 år for å få søknaden innvilget, men det er altså de færreste.

Søk kredittkort i dag

Du har helt sikkert fått med deg at det meste kan gjøres via internett i dag, også et søk om kredittkort. Det eneste du behøver å gjøre av fysisk bevegelse for å søke om kredittkort, er når du må bevege deg til postkassa eller postkontoret for å hente kortet. Det er rett og slett så enkelt at du fyller ut dine personalia på bankens nettsider, bekrefter identiteten din ved hjelp av BankID, og dermed venter på svar. I noen tilfeller får du svar på søknaden umiddelbart, slik at ventetiden kortes ned betraktelig.

Hvis du vil søke kredittkort og ønsker at det prosessen skal gå fort, anbefaler vi at du oppsøker en ren internettbank. Tradisjonelle banker har nemlig rådgivere og kundebehandlere som behandler søknaden din, og da er det ikke sikkert at du får svar før om et par virkedager. Uansett hvor du søker skal kortet naturligvis produseres, så du får det aldri helt umiddelbart.

Søk kredittkort – slik får du innvilget søknaden

Det er egentlig ikke så mye hokus pokus man kan gjøre for å få godkjent søknaden sin, men det viktigste punktet er at man er ærlig om opplysningene. Det vil ikke nytte å lyge på søknaden, ettersom dataene du fyller ut kontrolleres opp mot det som har blitt registrert hos Skatteetaten. Å påstå at du er noen år eldre enn hva du er, vil altså være en rimelig dårlig idé …

Det som er avgjørende når du skal søk kredittkort er inntekten din. De aller fleste får egentlig søknaden sin godkjent – så lenge de har, eller kan vise til, at de har hatt en form for liknet inntekt. Til og med de fleste studenter får godkjent søknaden, til tross for at de er de med kanskje trangest, økonomisk hverdag. Det banken gjør da er å justere kredittgrensen din, og setter denne ganske lavt. En student vil for eksempel kanskje få en grense på bare 5000 eller 10 000 kroner, mens du som er i fast jobb kan søke om kreditt mellom 50 til 100 000 kroner.

Søk kredittkort