Rask lån

Rask lån for deg som trenger penger

Noen ganger havner man plutselig i situasjoner hvor man trenger å låne penger, og det raskt. Grunnene for at man trenger å låne penger hva variere, men fellesnevneren er at man trenger penger kjapt, og i slike situasjoner er smålån er veldig rask, enkel og god løsning. Med et raskt lån får man et forbrukslån innen rimelig tid. Et forbrukslån lar deg låne penger som kan brukes til hva enn du måtte ønske, uansett om det er en ny sofa, en ny bil eller en shoppingtur til en storby.

Et raskt smålån lar deg låne alt fra 500kr til 10 000kr. Fordelen her er at man får svar på lånesøknaden med det samme, og det hele går dermed veldig fort. Ulempen med et kjapt smålån er derimot at renta er et par hakk dyrere enn ved vanlige, større forbrukslån. Grunnen er enkelt nok at låneaktøren vil tjene mest mulig penger, og må derfor ha en nokså høy rente for at det skal lønne seg å bruke tid på smålån.

Det finnes aktører som spesialiserer seg på å tilby raske lån, og disse vil altså være litt raskere enn andre. Ulempen med å gå for et slikt tilbud er at det gjerne er litt dyrere, så her må man ta et valg. Har man litt tålmodighet kan man fort spare litt penger, spesielt om man skal låne mye penger. Dersom man har lite tid er det bare å kjøre på med et raskt lån, og heller betale litt ekstra for det.

Slik får du et rask lån

rask lånNår man skal ha et raskt lån må man først og fremst finne en oversikt over aktører som tilbyr raske lån. Fra slike nettsider kan man enkelt se hvilke lån som er mest gunstige, og vi anbefaler selvfølgelig alltid å gå for det lånet som er billigst. Når man har funnet det er det bare å klikke seg inn på nettsidene til aktøren, så blir man tatt rett til lånesøknaden. Selve søknaden er veldig enkel, og krever i bunn og grunn bare personalia. Noen krever i tillegg litt informasjon om økonomien din, men det er ikke så veldig ofte. Når man har fylt ut søknaden kan man bruke BankID som identifikasjon, også sender man hele søknaden elektronisk.

Når søknaden er sendt er det bare å vente på svar. De fleste som tilbyr raske lån har automatisk svar, noe som betyr at du får en e-post med resultatet på søknaden etter bare noen sekunder. Der får du også vite hvor mye du får låne, den konkrete renta du må betale, og litt generell informasjon om lånet ditt. Før det blir aktivt må du godta tilbudet, og dette er enda enklere enn å søke, og du trenger bare å følge linken fra e-posten din.

Når du har godtatt tilbudet er prosessen med å få pengene over på bankkontoen din i gang. Dette tar som regel et par dager, men er du riktig heldig kan de dukke opp allerede neste dag. Det er ingen måte å fremskyve denne prosessen på, og grunnen er rett og slett et norske banker har et system for bankoverføringer som er nokså tregt.