Lan penger pa ferie

Kan man lan penger pa ferie?

Både innkjøp og mat er gjerne en del billigere i utlandet, men de aller fleste av oss har opplevd at ferien fort koster en del mer penger enn man originalt hadde planlagt. Det er utrolig kjedelig å være på en sydentur uten penger på konto, og mange ønsker å ta seg råd til å oppleve ting når man først er på ferie. En løsning mange velger er å lan penger pa ferie, og da få alle pengene utbetalt i ferien, for så å bruke de neste månedene eller årene på å betale ned gjelden igjen. Da kan man få det meste ut av resten av ferien, og heller betale litt ekstra i månedlige regninger når man kommer hjem igjen.

Når man tar opp et lån for å få ekstra penger på ferien, så er det snakk om et vanlig forbrukslån. Denne typen lån lar alle personer med en ålreit økonomi låne penger helt uten sikkerhet, noe som betyr at man ikke trenger å sette noen eiendeler i salgspant for å ta opp lånet. Det er både raskt og enkelt, og en stor fordel når man er på ferie er at man sjeldent trenger å sende inn dokumentasjon i posten, noe som gjør det mulig å søke om lån i løpet av ferien, selv om man er på andre siden av jordkloden.

Det som er viktig å huske når man skal låne penger på ferie, er at det ofte tar 3-5 dager før man får utbetalt pengene man har lånt, så det gjelder å planlegge litt i forveien. Det er dessverre ikke slik at det er realistisk mulig å få pengene samme dag som man søker, så prøv å unngå å havne i situasjoner hvor du trenger penger med det samme.

Slik går du frem for å lan penger pa ferie

Det første man må gjøre for å låne penger på ferien er å finne frem til nettsiden til en låneaktør. Det er utrolig mange forskjellige å velge mellom, og som regel er det bare å velge en av de billigste, så får man en god avtale. På nettsidene deres ligger det en lånesøknad veldig lett tilgjengelig, ofte på forsiden, og denne må da fylles ut. Søknaden krever personalia, litt informasjon om økonomien til søkeren, og informasjon om stilling og jobbsikkerhet. Når den er ferdig fylt ut bruker man BankID for å signere søknaden, og dermed bekrefte identiteten sin uten å måtte sende signerte papirer i posten.

Når søknaden er sendt, må man vente på at låneaktøren skal gå over den, og eventuelt godkjenne den. Som oftest har dette pleid å ta noen få dager, men takket være moderne teknologi har det blitt vanlig å ha en automatisk gjennomgang av alle søknader, noe som betyr at man får svar med det samme. Da sparer man seg for mye venting, og får med en gang vite om lånesøknaden blir innvilget. Dersom svaret er positivt får man dessuten et konkret lånetilbud samtidig, og dette vil fortelle søkeren informasjon om lånet de får tilbudt. Her står det faktisk rente, totale lånesum og tilbakebetalingsdetaljer, så det kan være greit å sjekke godt over disse tallene før man takker ja til lånet.

Lan penger pa ferie