Kreditt på dagen

Slik ordner man seg kreditt på dagen

Når man trenger ekstra penger raskt, er det greit å ha kreditt på dagen. Da slipper man å være redd for å ha for lite penger til å betale alle regningene som dukker opp, eller for kvelden ute som ble voldsom dyr.

Med kreditt på dagen har man alltid litt ekstra sikkerhet i hverdagen. Noen velger å bruke et kredittkort som kreditt, mens andre bruker forbrukslån. Begge delene har både fordeler og ulemper i forhold til den andre, så man bør nesten se an valget i forhold til hvordan man har tenkt å bruke pengene.

Ved å ta kreditt på dagen kan man få utbetalt en valgfri sum med penger med det samme, og så bruker man de neste månedene eller årene på å betale tilbake pengene man lånte. Det er mulig å låne så lite som 1 000kr, og så mye som 500 000kr, så det er store muligheter for å låne nøyaktig så mye penger som man trenger.

Det er ikke slik at pengene trenger å være knyttet opp mot noe, slik som er vanlig på lån med sikkerhet. Det er ingenting i veien for å bruke litt på klær, litt på dagligvarer og resten på en sydentur, for låneren bestemmer helt selv hvordan pengene skal brukes.

Det er ekstremt enkelt å ta kreditt på dagen, og det kan gjøres helt og holdent over internett. I motsetning til hva mange tror er det både enkelt, raskt og veldig trygt, og det eneste man trenger utenom internett er en BankID-kodebrikke, det samme systemet man bruker for å betale i nettbanken med.

Selve søknaden for kreditt på dagen finner man på nettsidene til låneaktører eller kredittkortselskaper, og som regel er det bare snakk om et lite skjema som må fylles ut. Ofte trenger man bare personalia og litt informasjon om økonomien sin, så er man i gang. Når søknaden er sendt må man vente på svar, men det hender at låneaktører til og med har systemer for å svare automatisk, så får man med det samme vite om man får innvilget kreditten.

Kan alle ta kreditt på dagen?

Ifølge norske lover kan alle som er minst 18 år gamle og myndige ta kreditt på dagen, men låneselskapene er ikke like romslige for hvem de låner ut penger til. Det er faktisk veldig vanlig at låneaktørene setter strenge krav til alle søkere, og dersom man vil ha lån på over 10 000kr må man ha en ganske god økonomi.

Det er flere ting som påvirker hvorvidt låneaktørene er interessert i å ha personene som kunder, og viktigst av alt er at man ikke har noen betalingsanmerkninger. Disse er et gigantisk rødt flagg, og de aller fleste gir automatisk avslag til alle med slike anmerkninger. Foruten dette er inntekt, annen gjeld og ikke minst formue viktige tall som er med på å avgjøre hvem som får lån, og eventuelt hvor mye penger de maksimalt får låne. Det er ingen magiske tall ute og går, så man må nesten bare søke hos et par forskjellige låneaktører for å få en følelse på hvor mye penger man får låne av dem. Ofte er det derimot vanlig med minstekrav til alle søkere, uavhengig av lånesum, og som regel er det snakk om minstekrav på 100 til 150 tusen kroner i årlige inntekter før skatt.

Kreditt på dagen