Forbrukslån på minuttet

Slik får du billig forbrukslån på minuttet

Det finnes mange situasjoner hvor man ønsker å ta et forbrukslån og få penger på minuttet, og det er selvfølgelig ingenting i veien med det. Da får man et lån hvor man selv bestemmer lånesummen, nedbetalingstiden og ikke minst hva pengene skal brukes tid, og kan deretter bruke de neste månedene eller årene på å betale ned gjelden.

Den store fordelen med forbrukslån er at lånet er uten sikkerhet, noe som betyr at man ikke trenger å sette noen eiendeler i salgspant. Man trenger derfor ikke et hus eller en dyr bil for å få muligheten til å ta opp lånet, og alt låneaktøren er interessert i er betalingsevnen til søkeren. Man kan derfor bruke gode inntekter, høy formue eller lignende for å ha en god betalingsevne, og kan ta forbrukslån på bakgrunn av dette.

Renta på forbrukslån og andre lån uten sikkerhet er et par hakk høyere enn man får på lån med sikkerhet, og alt mellom 15 % og 25 % nominell rente er vanlig på et middels stort forbrukslån. Dersom man bare skal låne noen få tusenlapper for å betale en ekstra høy strømregning, så kan man forvente en høyere rente, mens man samtidig kan forvente en lavere rente om man låner flere hundretusener for å pusse opp huset.

Å søke om forbrukslån penger på minuttet går veldig fort, og hele prosessen trenger faktisk ikke å ta mer enn noen få minutter. Man starter enkelt nok ved å finne frem til nettsidene til den låneaktøren man vil søke lån hos, og der fyller man ut et låneskjema. Dette trenger litt informasjon om økonomi og annen gjeld, men er som regel enkelt å fullføre. Mot slutten av søknaden trenger man BankID-koder, og da bruker man altså det samme systemet som når man logger inn i nettbanken sin. Dette gjør søknaden sikker mot identitetstyveri, og er en trygg måte å identifisere seg og signere søknaden. Samtidig får man den bonusen at man slipper å sende signerte papirer i posten, og kan dermed spare seg for flere dagers venting.

Mange låneaktører tilbyr automatisk svar på alle lånesøknader, og da får man vite om søknaden blir innvilget eller ikke i løpet av noen få sekunder. Aktører uten denne muligheten kan bruke flere dager på å få gått ordentlig over den, så det er mye tid å spare på å velge automatisk gjennomgang. Om lånesøknaden blir innvilget, får man et konkret lånetilbud som forteller søkeren alt man trenger å vite om renter, avdrag, nedbetaling og lignende, og det er fortsatt ikke for sent å søke en annen plass for å håpe på bedre rente. Hvis man er fornøyd med tilbudet, så er det bare takke ja, så er lånet aktivt.

Får man virkelig forbrukslån på minuttet?

Det går jo ekstremt kjapt å søke om lån over internett, og faktisk kan må få innvilget lånet i løpet av få minutter. Da har man et aktivt lån på bare noen få minutter, og det trenger faktisk ikke å ta lengre tid. Problemet er derimot utbetalingen, for denne pleier ofte å ta minst noen få dager. Det er lite man kan gjøre for å få fart på utbetalingen, så man bør regne med at pengene ikke kommer frem til kontoen sin før etter 3-4 dager etter at man søkte om lånet.

Forbrukslån på minuttet