Forbrukslån 20 år

Skaff deg et forbrukslån 20 år

Det er mange ungdom som har lyst til å ta forbrukslån, enten det er for å kvitte seg med andre regninger, eller for å kjøpe seg noe fint. Med forbrukslån kan man nemlig låne en valgfri sum med penger, og alle pengene kan brukes på hva man selv måtte ønske, uten noen rammer eller begrensninger.

Med et forbrukslån får man et lån uten sikkerhet, og man trenger dermed ikke å sette noen eiendeler i salgspant. Låneaktøren kan derfor ikke kreve at man skal selge noen av gjenstandene sine for å dekke gjelden, og må istedenfor kreve inn gjelden via purringer og inkasso. Dette er selvfølgelig mye mer usikkert for låneaktøren, og dette har ført til at lån uten sikkerhet har en høyere rente enn like store lån med sikkerhet.

Man kan forvente en rente på alt fra 15 til 25 % med forbrukslån, men med smålån kan renta være enda mye høyere. Dette er den årlige summen man må betale i renter, og dersom man låner 10 000kr med en rente på 25 %, må man regne med å betale 2 500kr i renter i løpet av det første året man har lånet. I tillegg kommer både faste avgifter og eventuelle gebyrer, og et lån kan fort bli veldig dyrt hvis man ikke vet hva man går til. Det er ekstremt viktig å være klar til å betale tilbake til avtalt tid, for gebyrene for å ikke rekke fakturaforfallet er ofte store.

Når man skal ta forbrukslån 20 år så er det viktig å huske at forbrukslån er noe som kommer til å være med deg flere år frem i livet, og det er et valg man bør tenke veldig nøye over. Kommer du fortsatt til å ha mulighet til å betale ned gjelden om noen få år frem i tid? Det kan jo tenkes at livssituasjonen forandres, men lånet må man betale like fullt uansett. Dersom man er usikker er det jo ikke verre enn å utsette det, for man kan jo ta forbrukslån akkurat når som helst.

Er det vanskelig å få forbrukslån 20 år?

Generelt sett er det veldig mange 20 åringer som sliter med å få innvilget forbrukslån. Det er til dels på grunn av alderen, men det er også de medvirkende faktorene som har noe å si for resultatet. Det er nemlig ganske vanlig at 20 år gamle personer har lavere inntekt enn godt voksne mennesker, samtidig som økonomien er mye mer ustabil og svingende. Dette er en av flere årsaker som gjør sjansene for å få lån mindre, men det gjelder selvfølgelig ikke hver eneste 20åring.

Alderen i seg selv kan også være et problem, og det er mange låneaktører som har aldersgrense på så mye som 25 år. Utgangspunktet for dette er at ungdom vanligvis har vist seg å være dårligere til å betale tilbake gjelden enn voksne personer, og en nedre aldersgrense har hjulpet med å luke vekk de verste ungdommene. Dersom man er for ung til å søke lån hos en låneaktør er det ikke stort å gjøre med det, og da får man heller søke videre en annen plass istedenfor.

Forbrukslån 20 år