Få lån på dagen

Du kan få lån på dagen

Visste du at det er mulig å få lån på dagen, og ha pengene inne på den vanlige brukskontoen i løpet av bare noen få dager? Det er faktisk både enkelt, raskt og helt trygt å søke om forbrukslån og andre lån uten sikkerhet over internett, og det er utrolig mye raskere enn det var for bare noen få år siden.

Ved å ta et lån uten sikkerhet på dagen, får man altså et lån hvor man slipper å sette noen verdifulle eiendeler i salgspant for å få lånet. Man trenger dermed verken bolig, bil eller båt for å kunne ta opp lån, og istedenfor er det kun betalingsevnen til søkeren som avgjør hvorvidt man får lån eller ikke. Det vil si at ting som inntekter, betalingsanmerkninger, annen gjeld og generell økonomi har alt å si for sjansene for å få lån, men nesten alle som har en helt grei økonomi pleier å få innvilget forbrukslån over internett.

Når man tar opp forbrukslån bestemmer man helt selv hva pengene skal brukes på, og det er fritt frem for å pusse opp, kjøpe seg noe nytt, eller kvitte seg med dyr, gammel gjeld. Man bestemmer selvfølgelig også hvor mye penger man vil låne, og det er mulighet for å låne alt fra et par tusenlapper til bortimot en halv million. Det kreves selvfølgelig en meget god økonomi for å få forbrukslån på en halv million, så ikke forvent å få slike lån med en gjennomsnittlig inntekt.

Det er mange som mener at forbrukslån er veldig dyrt, og de har delvis rett. Det er ikke uvanlig med en rente på over 20 %, noe som da betyr at man betaler 20 % av det man har lånt i renter hvert eneste år. Dersom man låner 100 000kr er det da snakk om 20 000kr i renter, og det blir jo fort en del penger av det. Det betyr dermed at lån ikke nødvendigvis bør være førstevalget man tar når man ser etter måter å finansiere ting på, og heller har det som en god backupløsning for situasjoner hvor man rett og slett trenger ekstra penger. Om man låner småsummer trenger det faktisk ikke å være snakk om all verdens penger, så hvis man trenger noen tusen ekstra for å komme seg gjennom noen harde måneder, så trenger det ikke å føre til noen videre problemer så lenge man gjør opp for seg.

Hvem kan få lån på dagen?

Som nevnt ovenfor er det betalingsevnen til låneren som er hele sikkerheten til låneaktøren på lån uten sikkerhet, og de vil derfor ikke ha personer med lav eller usikker inntekt som lånetakere. De aller fleste aktørene har gode rutiner for å luke vekk dårligere betaler eller personer med dårlig økonomi, og jo mer penger man vil låne, jo vanskeligere er det å få innvilget lånet.

Dersom man vil låne mer enn noen få tusenlapper, og dermed ikke skal ha et minilån, så har de aller fleste aktørene krav for å søke. Som regel er det snakk om å ha en årlig inntekt på i alle fall 100 til 150 tusen kroner, ha bodd sammenhengende i Norge i minst 3-4 år, ikke ha noen betalingsanmerkninger, og ha lite annen gjeld. De nøyaktige kravene er åpenbart forskjellige hos de forskjellige aktørene, så det er bare å sjekke opp de forskjellige mulighetene man har.

Få lån på dagen