Billig forbrukslån på dagen

Få et billig forbrukslån på dagen

Altfor ofte havner man i en situasjon hvor man trenger penger med det samme. Det kan være at vaskemaskinen har blitt ødelagt, eller at bilen trenger en ny radiator, men hva skal man gjøre om man ikke har råd til å fikse det? Man kan jo ikke bare kjøpe nye klær hver gang de forrige blir skittene, og bilen trenger man jo for å komme seg til jobb, så den beste løsningen er ofte å ta et billig forbrukslån på dagen.

Med et billig forbrukslån på dagen kan du selv ta opp det lånet du trenger for å få orden i problemene dine. Hvor mye du vil låne og hvor land tid du vil bruke på å betale tilbake bestemmer du helt selv, og i motsetning til hva mange tror koster det ikke all verdens.

De fleste som tar opp billige forbrukslån på dagen tar mellom 5 000 og 50 000kr, men noen lånetilbydere tilbyr til og med høyere summer som forbrukslån. Som oftest brukes forbrukslån på dagen til å dekke reparasjon eller innkjøp av en ny vare som er gått i stykker, og da slipper man som regel unna med en mindre sum. Det er derimot ofte like god rente på de små lånene, noe som betyr at du ikke trenger å betale stort i renter og avgifter hver måned.

Billig forbrukslån på dagenHvor mye du trenger å låne får du avgjøre selv, men det anbefales å regne godt over hvor mye du må betale hver måned, slik at du er sikker på at du har råd til å betjene lånet. Dersom man skal låne penger til en spesifikk ting er det som oftest lurt å kun låne så mye man trenger, da renta på lånet blir dyrere enn renta du får for å ha pengene stående på kontoen din. Ikke ta opp et lån på 20 000kr hvis man bare trenger 10 000, med mindre man er sikker på at man kan betjene lånet.

Å betale tilbake «smålån» trenger heller ikke å gjøres over så lang tid, og det er klart at den totale summen du må betale for lånet er mindre jo fortere du betaler det tilbake. Om man låner så lite som 5 000 til 10 000kr kan man faktisk velge å betale det tilbake på to-tre måneder, og det blir derfor ikke så dyrt.

Renta på et billig forbrukslån på dagen er selvfølgelig en del høyere enn renta man betaler på huslån og lignende store lån, ettersom banken tar en stor risiko når de låner ut penger uten sikkerhet.

Når tar man et billig forbrukslån på dagen?

Som nevnt ovenfor er det veldig mange som tar opp et billig forbrukslån på dagen dersom noe går i stykker, og de trenger penger til å fikse det eller kjøpe nytt. Det er derimot ingen regler som sier at dette er et krav, og man kan ta opp et billig forbrukslån på dagen og bruke pengene til akkurat hva man vil. Her kan man altså pusse opp badet, kjøpe seg en iPad eller betale ferien – valget er ditt!

Når du vil ta et billig forbrukslån på dagen kan du enkelt søke om det via internett. Fordelen med dette er at du kan søke akkurat når du vil, du slipper å lage en avtale med en person i banken, og det går mye fortere. Ofte får du svar innen veldig kort tid, og deretter overføres pengene dine over til den vanlige bankkontoen du allerede bruker. Det er både enkelt, raskt og billig, og det er derfor ingenting å være redd for å prøve.