Beste kredittkort

Beste kredittkort

Hva er det beste kredittkortet er et spørsmål jeg er sikker på at mange har stilt seg. For mange er det sikkert en veldig stor avgjørelse når man første har bestemt seg for å skaffe seg et kredittkort, og heldigvis er det mange veldig bevisste forbrukere der ute.

Man skal ikke ta all informasjon man får som sann, og det vil alltid lønne seg å undersøke selv hva som passer best til den bruken man selv tenker rundt kredittkortet. Alle selskaper, være seg banker eller ulike kreditorer, vil si at deres kredittkort er det beste, uansett. Naturlig nok, de vil jo ha flest mulig kunder.

Men det er imidlertid ikke sikkert at deres kort er det beste kredittkort for akkurat deg. Før du tar valget er den flere spørsmål du burde stille deg selv.

Bruksområder for beste kredittkort

Det første du burde spørre deg er kanskje det viktigste spørsmålet. Trenger du virkelig å skaffe deg et kredittkort? Og oppfølgingsspørsmålet som kommer rett etter dette er om du har råd til å skaffe deg og bruke et kredittkort. Skaffer du deg et kredittkort fordi du vet at du i det lange løp vil spare penger på det, så er det en veldig god grunn. Skal du ha et kredittkort bare fordi du vil ha den nyeste og feteste TV’en i butikken, eller du bare må ha den kjolen til mange tusen kroner, så kan det kanskje være lurt å ta en pust i bakken, og vurdere behovet en ekstra gang.

Og vær helt sikker på at du greier den ekstra kostnader per måned som et kredittkort drar med seg. I utgangspunktet er det mange kredittkort som ikke koster noen penger, hverken å skaffe seg eller ha. Det er når man begynner å bruke regningene kommer, og de må du være helt sikker på at du greier å betale.

Hva skal DU bruke beste kredittkort til?

Beste kredittkort

Et annet spørsmål som er relevant er hva du skal bruke kredittkortet til? Det beste kredittkort for deg kan være helt avhengig av hva du skal bruke det til. Tenker du å betale en ferietur til Spania med kredittkort, slik at du får med en reiseforsikring fordi du betaler med kredittkort, så er dette naturligvis faktorer du må sjekke om kredittkortet du søker på har. I tillegg kan det også lønne seg å sjekke hotellrabatter, bonusordninger med flyselskap og villkår på reiseforsikring som følger med.

Skal du imidlertid bruke kortet til handel, så vil det være naturlig å skaffe seg det kredittkortet som gir deg mest mulig rabatt på det du skal handle. Mange kredittkort har en cashbackordning som gir deg en ekstra rabatt på toppen av en rabattordning på handel, så her kan det også være penger å spare.

Hva er det beste kredittkort er et spørsmål det ikke er lett å besvare. Alt avhenger av hva du planlegger å bruke kortet til, hva som er viktig for deg som forbruker og hva du vektlegger mest. En ting er uansett sikkert, og det er at det alltid er best å sjekke nøye før du skaffer deg et kredittkort.